Sinds augustus 2009 heeft Sport/Voetbalmagazine een Facebookpagina. Met daarop elke dag nieuwtjes, doorverwijzingen naar onze website, posterpolls, verrassende filmpjes en foto's. En natuurlijk reacties van onze lezers.

We hebben vandaag de kaap van 8.000 facebookfans bereikt en dat willen we graag met jou, vriend van Sport/Voetbalmagazine, vieren.

Daarom hebben we een wedstrijd gelanceerd waarbij ieder van onze Facebookfans een formulier kan invullen en kans maakt om met een van onze redacteurs mee te gaan naar een competitiewedstrijd van zijn/haar favoriete team in de Jupiler Pro League. Na de match wordt de gelukkige getrakteerd op een leuke verrassing (afhankelijk van de club die hij of zij kiest) en publiceren we zijn/haar korte analyse van de wedstrijd in ons magazine.

Surf om deel te nemen naar Sport/Voetbalmagazine op Facebook Succes!

Sinds augustus 2009 heeft Sport/Voetbalmagazine een Facebookpagina. Met daarop elke dag nieuwtjes, doorverwijzingen naar onze website, posterpolls, verrassende filmpjes en foto's. En natuurlijk reacties van onze lezers. We hebben vandaag de kaap van 8.000 facebookfans bereikt en dat willen we graag met jou, vriend van Sport/Voetbalmagazine, vieren. Daarom hebben we een wedstrijd gelanceerd waarbij ieder van onze Facebookfans een formulier kan invullen en kans maakt om met een van onze redacteurs mee te gaan naar een competitiewedstrijd van zijn/haar favoriete team in de Jupiler Pro League. Na de match wordt de gelukkige getrakteerd op een leuke verrassing (afhankelijk van de club die hij of zij kiest) en publiceren we zijn/haar korte analyse van de wedstrijd in ons magazine. Surf om deel te nemen naar Sport/Voetbalmagazine op Facebook Succes!