AA Gent moet op zoek naar een nieuwe coach. De samenwerking met de huidige trainer Francky Dury wordt in onderling overleg stopgezet, zo is zaterdag bekendgemaakt na afloop van de wedstrijd tegen Racing Genk (2-3 verlies).

De 53-jarige Dury coachte AA Gent sinds het begin van het seizoen. Tussen 2001 en 2010 stond de gewezen politieman aan het roer bij Zulte Waregem.

Onder de leiding van Dury beëindigde Gent de reguliere competitie als derde maar tijdens de play-offs kon Gent in negen wedstrijden niet een keer winnen. De Buffalo's zakten daardoor naar de vijfde plaats.

Dury had bij Gent nog een contract voor twee seizoenen. (Belga)

AA Gent moet op zoek naar een nieuwe coach. De samenwerking met de huidige trainer Francky Dury wordt in onderling overleg stopgezet, zo is zaterdag bekendgemaakt na afloop van de wedstrijd tegen Racing Genk (2-3 verlies). De 53-jarige Dury coachte AA Gent sinds het begin van het seizoen. Tussen 2001 en 2010 stond de gewezen politieman aan het roer bij Zulte Waregem. Onder de leiding van Dury beëindigde Gent de reguliere competitie als derde maar tijdens de play-offs kon Gent in negen wedstrijden niet een keer winnen. De Buffalo's zakten daardoor naar de vijfde plaats. Dury had bij Gent nog een contract voor twee seizoenen. (Belga)