"Soumahoro is een technisch sterke spits die een goede voorzet in de benen heeft, veel assists geeft en zelf ook nog eens geregeld scoort", klinkt het bij Gunther Schepens, scout bij de Buffalo's. "Hij zal vanzelfsprekend een aanpassingsperiode nodig hebben, maar kan daarna uitgroeien tot een van de revelaties van de Belgische competitie."

De Ivoriaan komt van de Thaise kampioen, Muang Thong United, waar de Belg René Desaeyere momenteel trainer is. Hij is na de Kroaat Matija Skarabot de twee aanwinst voor de Gentenaars.

"Soumahoro is een technisch sterke spits die een goede voorzet in de benen heeft, veel assists geeft en zelf ook nog eens geregeld scoort", klinkt het bij Gunther Schepens, scout bij de Buffalo's. "Hij zal vanzelfsprekend een aanpassingsperiode nodig hebben, maar kan daarna uitgroeien tot een van de revelaties van de Belgische competitie." De Ivoriaan komt van de Thaise kampioen, Muang Thong United, waar de Belg René Desaeyere momenteel trainer is. Hij is na de Kroaat Matija Skarabot de twee aanwinst voor de Gentenaars.