Dat bevestigen bronnen dicht bij PSG en zijn Qatarese eigenaar QSI.

Voor Pato ligt in de Parijse hoofdstad een contract van 3,5 seizoenen klaar. Hij zal er jaarlijks tussen 6 en 7 miljoen euro verdienen.

Vrijdag wordt de manager van Pato in Parijs verwacht om de laatste details uit de weg te ruimen. Daarna staat niets nog de komst van de spits in de weg.

Pato speelt sinds 2007 voor AC Milan. In 111 competitiematchen scoorde hij 51 doelpunten.Ook Pato's landgenoot Maxwell trekt het shirt van PSG aan. De 30- jarige verdediger, die overkomt van Barcelona, ondertekende bij PSG een contract voor 3,5 seizoenen. "Het project van PSG spreekt me aan", vertelde de ex-speler van Ajax en Inter bij zijn voorstelling. (Belga/KVDA)

Dat bevestigen bronnen dicht bij PSG en zijn Qatarese eigenaar QSI. Voor Pato ligt in de Parijse hoofdstad een contract van 3,5 seizoenen klaar. Hij zal er jaarlijks tussen 6 en 7 miljoen euro verdienen. Vrijdag wordt de manager van Pato in Parijs verwacht om de laatste details uit de weg te ruimen. Daarna staat niets nog de komst van de spits in de weg. Pato speelt sinds 2007 voor AC Milan. In 111 competitiematchen scoorde hij 51 doelpunten.Ook Pato's landgenoot Maxwell trekt het shirt van PSG aan. De 30- jarige verdediger, die overkomt van Barcelona, ondertekende bij PSG een contract voor 3,5 seizoenen. "Het project van PSG spreekt me aan", vertelde de ex-speler van Ajax en Inter bij zijn voorstelling. (Belga/KVDA)