Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva verlaten AC Milan en dragen komend seizoen de kleuren van Paris Saint-Germain, bevestigt voorzitter Silvio Berlusconi.

"Ik heb Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva verkocht aan PSG," zo citeert de website van Gazzetta dello Sport de Italiaanse ex-premier. "Hierdoor zullen we de komende twee jaar 150 miljoen euro besparen." Milan zou voor het duo circa 65 miljoen euro vangen.

Topschutter

Ibrahimovic (30), die vorig seizoen 28 doelpunten maakte voor de Rossoneri en zich tot topschutter van de Serie A kroonde, had bij de vicekampioen nog een contract voor drie seizoenen. Eerder verdedigde hij de kleuren van onder andere Ajax, Inter en Barcelona.

Thiago Silva werd al langer aan de France vicekampioen gelinkt, maar leek recent zijn toekomst aan Milan te hebben verbonden door een nieuw lucratief contract tot juni 2017 te tekenen. De Milanezen nam de 27-jarige Braziliaan in 2009 over van Fluminense.

PSG, dat in handen is van een Qatarese investeringsgroep, versterkte zich met het oog op het nieuwe seizoen ook al met de Argentijnse aanvaller Ezequiel Lavezzi. (KVDA)

Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva verlaten AC Milan en dragen komend seizoen de kleuren van Paris Saint-Germain, bevestigt voorzitter Silvio Berlusconi. "Ik heb Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva verkocht aan PSG," zo citeert de website van Gazzetta dello Sport de Italiaanse ex-premier. "Hierdoor zullen we de komende twee jaar 150 miljoen euro besparen." Milan zou voor het duo circa 65 miljoen euro vangen. Topschutter Ibrahimovic (30), die vorig seizoen 28 doelpunten maakte voor de Rossoneri en zich tot topschutter van de Serie A kroonde, had bij de vicekampioen nog een contract voor drie seizoenen. Eerder verdedigde hij de kleuren van onder andere Ajax, Inter en Barcelona. Thiago Silva werd al langer aan de France vicekampioen gelinkt, maar leek recent zijn toekomst aan Milan te hebben verbonden door een nieuw lucratief contract tot juni 2017 te tekenen. De Milanezen nam de 27-jarige Braziliaan in 2009 over van Fluminense. PSG, dat in handen is van een Qatarese investeringsgroep, versterkte zich met het oog op het nieuwe seizoen ook al met de Argentijnse aanvaller Ezequiel Lavezzi. (KVDA)