Kaka speelde eerder voor de Rossoneri tussen 2003 en 2009. Real Madrid kocht er hem weg voor 65 miljoen euro. In de Spaanse hoofdstad haalde de 'Wereldvoetballer van 2007' nooit zijn hoge niveau van bij Milan. Hij zat bij de Koninklijke vaker dan hem lief was op de bank. Met het oog op het WK van 2014 in Brazilië verkoos Kaka dan ook een vertrek.

Milan neemt de 31-jarige Kaka transfervrij over van Real. De Braziliaan zal bij de rood-zwarten jaarlijks vier miljoen euro (plus bonussen) opstrijken. (Belga/INM) Herbeleef de hoogtepunten van Ricardo Kaka bij Real Madrid:

Kaka speelde eerder voor de Rossoneri tussen 2003 en 2009. Real Madrid kocht er hem weg voor 65 miljoen euro. In de Spaanse hoofdstad haalde de 'Wereldvoetballer van 2007' nooit zijn hoge niveau van bij Milan. Hij zat bij de Koninklijke vaker dan hem lief was op de bank. Met het oog op het WK van 2014 in Brazilië verkoos Kaka dan ook een vertrek. Milan neemt de 31-jarige Kaka transfervrij over van Real. De Braziliaan zal bij de rood-zwarten jaarlijks vier miljoen euro (plus bonussen) opstrijken. (Belga/INM) Herbeleef de hoogtepunten van Ricardo Kaka bij Real Madrid: