Dries Mertens heeft zich alweer in de kijker gespeeld bij Napoli, hoewel hij in het bekerduel tegen Juventus op de bank startte. De Rode Duivel viel na een uur spelen in voor Arkadiusz Milik, bij een 1-2 voorsprong voor Juventus, en bracht amper acht seconden later het scorebord in evenwicht. Mertens was meteen richting doel gelopen en kon zo een foutje van Juve-doelman Neto afstraffen. Napoli won de match uiteindelijk met 3-2, maar is toch uitgeschakeld in de Coppa Italia omdat Juventus de heenmatch met 3-1 had gewonnen. Bekijk de goal van Mertens:

Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een reportage over het liefdesverhaal tussen Mertens en Napoli: 'Het is onmogelijk om niet van Dries te houden'.

Dries Mertens heeft zich alweer in de kijker gespeeld bij Napoli, hoewel hij in het bekerduel tegen Juventus op de bank startte. De Rode Duivel viel na een uur spelen in voor Arkadiusz Milik, bij een 1-2 voorsprong voor Juventus, en bracht amper acht seconden later het scorebord in evenwicht. Mertens was meteen richting doel gelopen en kon zo een foutje van Juve-doelman Neto afstraffen. Napoli won de match uiteindelijk met 3-2, maar is toch uitgeschakeld in de Coppa Italia omdat Juventus de heenmatch met 3-1 had gewonnen. Bekijk de goal van Mertens:Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een reportage over het liefdesverhaal tussen Mertens en Napoli: 'Het is onmogelijk om niet van Dries te houden'.