Rode Duivel Fellaini, die voor circa 32 miljoen euro overkwam van Everton, mocht tegen Crystal Palace een half uur voor tijd Anderson vervangen. Vier minuten later kwam ook Anderlecht-jeugdproduct Januzaj in het veld.

Voor de pas 18-jarige Januzaj waren het zijn eerste speelminuten in de Premier League. De Belg met Albanese roots mag terugblikken op een geslaagd debuut. Bekijk hier enkele acties van Januzaj (met nummer 44):

Dankzij doelpunten van Robin van Persie (penalty) en Wayne Rooney won Manchester United het duel met 2-0. Voor de uittredende kampioen was het de tweede zege van het nog prille seizoen. De ploeg van manager David Moyes staat na vier speeldagen op de vijfde plaats met zeven punten. (KVDA)

Rode Duivel Fellaini, die voor circa 32 miljoen euro overkwam van Everton, mocht tegen Crystal Palace een half uur voor tijd Anderson vervangen. Vier minuten later kwam ook Anderlecht-jeugdproduct Januzaj in het veld. Voor de pas 18-jarige Januzaj waren het zijn eerste speelminuten in de Premier League. De Belg met Albanese roots mag terugblikken op een geslaagd debuut. Bekijk hier enkele acties van Januzaj (met nummer 44): Dankzij doelpunten van Robin van Persie (penalty) en Wayne Rooney won Manchester United het duel met 2-0. Voor de uittredende kampioen was het de tweede zege van het nog prille seizoen. De ploeg van manager David Moyes staat na vier speeldagen op de vijfde plaats met zeven punten. (KVDA)