‘Adnan Januzaj staat hoog op verlanglijstje van Real Madrid’

© ImageGlobe
Kevin Van der Auwera
Kevin Van der Auwera Online coördinator Trends

Real Madrid richt zijn pijlen op Adnan Januzaj. De Champions Leaguewinnaar bereidt een bod voor om de 19-jarige Rode Duivel in januari weg te kapen bij Manchester United.

Real Madridvoorzitter Florentino Perez zou 30 miljoen euro veil hebben voor Adnan Januzaj, meldt de caughtoffside.com. Ook Liverpoolaanvaller Raheem Sterling mag op interesse rekenen.

Speelkansen

Januzaj verlengde exact een jaar geleden zijn contract bij Manchester United met vijf seizoenen, tot 2018. Onder de nieuwe manager Louis van Gaal komt de Belg van Kosovaarse afkomst echter te weinig aan spelen toe. Met Angel Di Maria, Wayne Rooney, Radamel Falcao, Robin van Persie en Juan Mata is de concurrentie voorin bovendien niet min bij de Red Devils.

De Nederlandse coach gaf trouwens al aan dat hij Januzaj te laks vindt op training.

Vier doelpunten

Januzaj, die in 2011 door Manchester United op 16-jarige leeftijd werd weggekaapt bij RSC Anderlecht, maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal en maakte vier doelpunten in de Premier League. Hij kwam met de Rode Duivels in actie op het WK in Brazilië.

Dit seizoen mocht hij nog maar drie keer opdraven voor Manchester United. Vanavond trekken de Mancunians, vijfde in de stand met 11 op 21, naar West Brom.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content