Dat meldt het Nederlandse Algemeen Dagblad maandag.

Advocaat stapte ruim twee weken geleden op als coach van de Rode Duivels. Hij staat op het punt een contract te tekenen als bondscoach van Rusland, maar moet nog met de KBVB onderhandelen over een afkoopsom.

"Ik wil daar netjes over praten met hen. Maar als we er echt niet uit zouden komen, zal ik het via de rechter doen", zegt de Nederlander.

Advocaat voegt er aan toe dat hij sowieso zijn contract bij Rusland gaat tekenen. "Ook als ik er met de Belgen nog niet uit ben."

Dat meldt het Nederlandse Algemeen Dagblad maandag. Advocaat stapte ruim twee weken geleden op als coach van de Rode Duivels. Hij staat op het punt een contract te tekenen als bondscoach van Rusland, maar moet nog met de KBVB onderhandelen over een afkoopsom. "Ik wil daar netjes over praten met hen. Maar als we er echt niet uit zouden komen, zal ik het via de rechter doen", zegt de Nederlander. Advocaat voegt er aan toe dat hij sowieso zijn contract bij Rusland gaat tekenen. "Ook als ik er met de Belgen nog niet uit ben."