Advocaat, die twee weken geleden opstapte als coach van de Rode Duivels, heeft dat gezegd in een interview met PSV TV, dat donderdagavond wordt uitgezonden.

"Eerst wil ik nog alle zaken afwerken met het bestuur van de Belgische voetbalbond. Daarom wil ik er ook nog niet al te diep op ingaan."

"Als je het aanbod krijgt om bondscoach van het grootste land van de wereld te worden, hoef je daar niet over na te denken," zei Advocaat nog.

Aanbieding

Advocaat (62) verbrak op 15 april eenzijdig zijn contract als Belgisch bondscoach. Hij had met de KBVB nog een verbintenis tot het EK 2012.

De Nederlander vertelde toen dat hij over een aanbieding van de Russische voetbalbond beschikte maar dat er nog enkele details moesten worden afgerond.

Advocaat, die twee weken geleden opstapte als coach van de Rode Duivels, heeft dat gezegd in een interview met PSV TV, dat donderdagavond wordt uitgezonden. "Eerst wil ik nog alle zaken afwerken met het bestuur van de Belgische voetbalbond. Daarom wil ik er ook nog niet al te diep op ingaan." "Als je het aanbod krijgt om bondscoach van het grootste land van de wereld te worden, hoef je daar niet over na te denken," zei Advocaat nog. Aanbieding Advocaat (62) verbrak op 15 april eenzijdig zijn contract als Belgisch bondscoach. Hij had met de KBVB nog een verbintenis tot het EK 2012. De Nederlander vertelde toen dat hij over een aanbieding van de Russische voetbalbond beschikte maar dat er nog enkele details moesten worden afgerond.