Met amper één punt balanceert de titelverdediger na twee wedstrijden op de rand van de uitschakeling. Na een 0-0 gelijkspel tegen Sierra Leone, volgde zondag een 0-1 nederlaag tegen Equatoriaal Guinea. Donderdag moet gewonnen worden van Ivoorkust om nog kans te maken op een plaats in de achtste finales.

Voor Algerije betekende de 0-1 tegen Equatoriaal Guinea het einde van een reeks van 35 wedstrijden zonder nederlaag. Een islamitische excorcist (raki) weet het verlies aan 'het boze oog' en bood aan om naar Kameroen te komen 'om de spelers tegen kwade krachten te beschermen'. Daar is de Algerijnse voetbalbond dus niet op ingegaan.

Met amper één punt balanceert de titelverdediger na twee wedstrijden op de rand van de uitschakeling. Na een 0-0 gelijkspel tegen Sierra Leone, volgde zondag een 0-1 nederlaag tegen Equatoriaal Guinea. Donderdag moet gewonnen worden van Ivoorkust om nog kans te maken op een plaats in de achtste finales. Voor Algerije betekende de 0-1 tegen Equatoriaal Guinea het einde van een reeks van 35 wedstrijden zonder nederlaag. Een islamitische excorcist (raki) weet het verlies aan 'het boze oog' en bood aan om naar Kameroen te komen 'om de spelers tegen kwade krachten te beschermen'. Daar is de Algerijnse voetbalbond dus niet op ingegaan.