Berlusconi sprak zijn vertrouwen uit in de veelgeplaagde coach. "Het verhaal met Allegri krijgt een vervolg, gebaseerd op wederzijds respect", verklaarde de Italiaanse ex-premier. Zo begint Allegri straks aan zijn vierde seizoen in San Siro. In zijn eerste jaar pakte de jonge coach een titel, vervolgens eindigde hij op respectievelijk de tweede en derde plaats.

Voorwaarden

Er zijn wel wat eisen verbonden aan die overeenkomst, gaf Berlusconi aan. Zo kreeg Allegri een 'takenpakket' opgelegd, waarbij het voetbal van Milan anders - en beter - moet. Maar ook de coach liet zich in het crisisoverleg niet onbetuigd, zo weten Italiaanse media.

Hij wil enkele versterkingen met het oog om beter te doen dan de derde plaats dit jaar. Daarbij wordt vooral uitgekeken naar een centrumverdediger, twee middenvelders en een flankaanvaller.

De Rossoneri kenden een moeilijke start, maar na een sterke remonte - mede door de ontbolstering van youngster Stephen El Shaarawy - pakte AC Milan nog een kwalificatieticket voor de Champions League.

Geen Seedorf

Door het aanblijven van Allegri ziet ex-speler Clarence Seedorf het trainerschap aan zijn neus voorbijgaan. De Nederlander werd, samen met Zenitcoach Luciano Spalletti, Heerenveentrainer Marco van Basten en diens landgenoot Frank Rijkaard, genoemd als mogelijke opvolger van Allegri. (ML)

Berlusconi sprak zijn vertrouwen uit in de veelgeplaagde coach. "Het verhaal met Allegri krijgt een vervolg, gebaseerd op wederzijds respect", verklaarde de Italiaanse ex-premier. Zo begint Allegri straks aan zijn vierde seizoen in San Siro. In zijn eerste jaar pakte de jonge coach een titel, vervolgens eindigde hij op respectievelijk de tweede en derde plaats.VoorwaardenEr zijn wel wat eisen verbonden aan die overeenkomst, gaf Berlusconi aan. Zo kreeg Allegri een 'takenpakket' opgelegd, waarbij het voetbal van Milan anders - en beter - moet. Maar ook de coach liet zich in het crisisoverleg niet onbetuigd, zo weten Italiaanse media.Hij wil enkele versterkingen met het oog om beter te doen dan de derde plaats dit jaar. Daarbij wordt vooral uitgekeken naar een centrumverdediger, twee middenvelders en een flankaanvaller.De Rossoneri kenden een moeilijke start, maar na een sterke remonte - mede door de ontbolstering van youngster Stephen El Shaarawy - pakte AC Milan nog een kwalificatieticket voor de Champions League. Geen SeedorfDoor het aanblijven van Allegri ziet ex-speler Clarence Seedorf het trainerschap aan zijn neus voorbijgaan. De Nederlander werd, samen met Zenitcoach Luciano Spalletti, Heerenveentrainer Marco van Basten en diens landgenoot Frank Rijkaard, genoemd als mogelijke opvolger van Allegri. (ML)