Na RC Genk dinsdag beginnen vanavond ook Anderlecht, Club Brugge en Standard aan hun Europese avontuur. Paars-wit neemt het in groep L van de Europa League thuis op tegen AEK Athene. Een jaar geleden, toen beide clubs ook al in dezelfde groep zaten, won RSCA in het Constant Vanden Stockstadion vlot met 3-0, dankzij doelpunten van Boussoufa, Lukaku en Juhasz.

Herbekijk de doelpunten:

"We ons ook niet blindstaren op die 3-0 van vorig jaar want toen miste AEK heel wat spelers door blessures," zei trainer Ariël Jacobs gisteren. "Intussen hebben ze ook voetballers met internationale ervaring gehaald en zijn ze dus nog versterkt."

Twee doelpuntenmakers van vorig jaar, Lukaku en Boussoufa, hebben Anderlecht intussen verlaten, respectievelijk voor Chelsea en Anzji Machatchkala.

Vanavond start Anderlecht vermoedelijk met deze opstelling: Proto, Odoi, Kouyaté, Juhasz, Deschacht, Biglia, Kljestan, Canesin, Suarez, De Sutter en Jovanovic. (KVDA)

De wedstrijd is live te bekijken op Canvas vanaf 21 uur.

Na RC Genk dinsdag beginnen vanavond ook Anderlecht, Club Brugge en Standard aan hun Europese avontuur. Paars-wit neemt het in groep L van de Europa League thuis op tegen AEK Athene. Een jaar geleden, toen beide clubs ook al in dezelfde groep zaten, won RSCA in het Constant Vanden Stockstadion vlot met 3-0, dankzij doelpunten van Boussoufa, Lukaku en Juhasz. Herbekijk de doelpunten: "We ons ook niet blindstaren op die 3-0 van vorig jaar want toen miste AEK heel wat spelers door blessures," zei trainer Ariël Jacobs gisteren. "Intussen hebben ze ook voetballers met internationale ervaring gehaald en zijn ze dus nog versterkt." Twee doelpuntenmakers van vorig jaar, Lukaku en Boussoufa, hebben Anderlecht intussen verlaten, respectievelijk voor Chelsea en Anzji Machatchkala. Vanavond start Anderlecht vermoedelijk met deze opstelling: Proto, Odoi, Kouyaté, Juhasz, Deschacht, Biglia, Kljestan, Canesin, Suarez, De Sutter en Jovanovic. (KVDA)