‘Anderlecht geïnteresseerd in Arsenalspitsen Chamakh en Park’

© Reuters

Anderlecht heeft belangstelling voor de afgedankte Arsenalspelers Marouane Chamakh en Park Chu-Young, schrijft de Engelse krant Metro.

Beide aanvallers zijn door manager Arsène Wenger met het reserveteam van Arsenal meegestuurd voor de wedstrijd tegen West Bromwich Albion (WBA). De Fransman hoopt dat ze op die manier hun goede vorm terugvinden. Eerder deed Wenger hetzelfde met Andrey Arshavin en Yossi Benayoun. Chamakh en Park waren dit seizoen tot dusver goed voor slechts twee doelpunten en vormen niet de minste concurrentie voor Robin van Persie.

Metro weet dat tijdens het reserveduel tussen Arsenal en WBA scouts van onder meer Anderlecht, Fulham en Monaco in de tribune zaten.

Marouane Chamakh is een 28-jarige Marokkaanse international die in 2010 transfervrij overkwam van Bordeaux. De Zuid-Koreaan Park Chu-young (26) maakte vorig jaar de overstap van AS Monaco.

Metro merkt op dat Arsenal deze zomer wellicht oren zal hebben naar aanbiedingen voor beide spitsen. Of Anderlecht hen kan betalen, is echter nog maar de vraag. Misschien in een deal met Matías Suárez? (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content