Anderlecht-trainer Ariël Jacobs heeft de 16-jarige aanvaller Nathan Kabasele opgenomen in de 20-koppige selectie voor de wedstrijd van vrijdagavond tegen Sint-Truiden.

Kabasele traint sinds afgelopen week mee met de A-kern van Anderlecht. De beloftevolle spits scoorde vorige week drie doelpunten en leverde ook een assist in de oefenwedstrijd tegen Dender.

"Nathan is snel en explosief. Hij kan een bal bijhouden, de diepte zoeken en is heel doelgericht," zegt Jacobs op de website van Anderlecht.

"Hij toonde zich de voorbije week op training en verdient zijn plaatsje bij de 20 voor Sint-Truiden."

Anderlecht-trainer Ariël Jacobs heeft de 16-jarige aanvaller Nathan Kabasele opgenomen in de 20-koppige selectie voor de wedstrijd van vrijdagavond tegen Sint-Truiden. Kabasele traint sinds afgelopen week mee met de A-kern van Anderlecht. De beloftevolle spits scoorde vorige week drie doelpunten en leverde ook een assist in de oefenwedstrijd tegen Dender. "Nathan is snel en explosief. Hij kan een bal bijhouden, de diepte zoeken en is heel doelgericht," zegt Jacobs op de website van Anderlecht. "Hij toonde zich de voorbije week op training en verdient zijn plaatsje bij de 20 voor Sint-Truiden."