De Spanjaarden haalden het overtuigend met 0-3 (rust: 0-1) en gaan met 6 punten autoritair aan de leiding in de groep.

Anderlecht startte enthousiast en dreigde met enkele gevaarlijke voorzetten, maar uitgespeelde kansen kwamen er amper. Mbokani was er wel dichtbij, maar de Congolees werd afgefloten voor buitenspel en besloot bovendien naast.

Onnodig balverlies

Malaga kwam geleidelijk aan in de match en dreigde twee keer via Joaquin. Saviola kreeg vervolgens een ingestudeerde vrije trap niet voorbij Proto, maar in de extra tijd was het toch raak. De bedrijvige Eliseu nam een afvallende hoekschop in één tijd op de slof, Proto kon enkel toekijken hoe de kogel zijn netten fusilleerde.

Twintig minuten na de pauze zaten de bezoekers helemaal in een zetel. Eerst zette Joaquin een strafschop feilloos om, en na onnodig balverlies lobde Eliseu zijn tweede van de avond knap in doel.

Geen mirakel

Anderlecht bleef gaan voor de goal, maar leed te veel balverlies om nog op een mirakel te doen hopen. Aan de overkant voorkwam Proto een nog zwaardere afstraffing, en in de extra tijd liepen Mbokani en Yakovenko elkaar in de weg voor de eerredder.

Eerder woensdag verloor Zenit Sint-Petersburg thuis met 2-3 van AC Milaan. De Italianen zijn zo tweede in de stand met 4 punten. Op 24 oktober ontvangt het puntenloze Zenit Paars-wit en trekt Milan naar Malaga. (Belga/TV)

De Spanjaarden haalden het overtuigend met 0-3 (rust: 0-1) en gaan met 6 punten autoritair aan de leiding in de groep. Anderlecht startte enthousiast en dreigde met enkele gevaarlijke voorzetten, maar uitgespeelde kansen kwamen er amper. Mbokani was er wel dichtbij, maar de Congolees werd afgefloten voor buitenspel en besloot bovendien naast.Onnodig balverlies Malaga kwam geleidelijk aan in de match en dreigde twee keer via Joaquin. Saviola kreeg vervolgens een ingestudeerde vrije trap niet voorbij Proto, maar in de extra tijd was het toch raak. De bedrijvige Eliseu nam een afvallende hoekschop in één tijd op de slof, Proto kon enkel toekijken hoe de kogel zijn netten fusilleerde. Twintig minuten na de pauze zaten de bezoekers helemaal in een zetel. Eerst zette Joaquin een strafschop feilloos om, en na onnodig balverlies lobde Eliseu zijn tweede van de avond knap in doel.Geen mirakel Anderlecht bleef gaan voor de goal, maar leed te veel balverlies om nog op een mirakel te doen hopen. Aan de overkant voorkwam Proto een nog zwaardere afstraffing, en in de extra tijd liepen Mbokani en Yakovenko elkaar in de weg voor de eerredder. Eerder woensdag verloor Zenit Sint-Petersburg thuis met 2-3 van AC Milaan. De Italianen zijn zo tweede in de stand met 4 punten. Op 24 oktober ontvangt het puntenloze Zenit Paars-wit en trekt Milan naar Malaga. (Belga/TV)