Anderlecht zal vrijdag in de Supercup tegen AA Gent voor het eerst aantreden in het nieuwe thuisshirt.

Paars

Het shirt heeft wit als natuurlijke basis en paarse accenten. Het logo van hoofdsponsor BNP Paribas Fortis is eveneens, voor het eerst, in het paars.

De meest opvallende verandering aan het nieuwe shirt is de toevoeging van drie sterren, naar aanleiding van de dertigste landstitel die RSC Anderlecht vorig seizoen behaalde.

Gezicht

Romelu Lukaku werd gekozen als centraal 'gezicht' van de introductiecampagne. De 17-jarige aanvaller zal het komende jaar onder meer te zien zijn op de gevel van het Constant Vanden Stock-stadion.

Ook Jonathan Legear en Guillaume Guillet maken deel uit van de campagne.

Anderlecht zal vrijdag in de Supercup tegen AA Gent voor het eerst aantreden in het nieuwe thuisshirt. Paars Het shirt heeft wit als natuurlijke basis en paarse accenten. Het logo van hoofdsponsor BNP Paribas Fortis is eveneens, voor het eerst, in het paars. De meest opvallende verandering aan het nieuwe shirt is de toevoeging van drie sterren, naar aanleiding van de dertigste landstitel die RSC Anderlecht vorig seizoen behaalde. Gezicht Romelu Lukaku werd gekozen als centraal 'gezicht' van de introductiecampagne. De 17-jarige aanvaller zal het komende jaar onder meer te zien zijn op de gevel van het Constant Vanden Stock-stadion. Ook Jonathan Legear en Guillaume Guillet maken deel uit van de campagne.