Jiménez (47) was sinds 2010 trainer van AEK en leidde de club in april van dit jaar nog naar bekerwinst. Met 9 punten uit vier wedstrijden staat AEK in de competitie op een gedeelde eerste plaats, maar in de Europa League zijn de resultaten slecht. In de eerste twee wedstrijden werd er verloren van Anderlecht (4-1) en van Sturm Graz (1-2).

Voor Jiménez naar AEK kwam, was hij drie seizoenen lang de trainer van zijn jeugdclub Sevilla. Bij die club was de voormalige international ook zestien seizoenen als speler en zeven seizoenen als trainer van het tweede elftal aan de slag.

AEK maakte nog geen opvolger voor Jiménez bekend. In de Griekse pers circuleert de naam van clubvedette Nikos Kostenoglou, speler van AEK van 1994 tot 2005, die in 2008 al eens manager van het team was. (Belga/KVDA)

.

Jiménez (47) was sinds 2010 trainer van AEK en leidde de club in april van dit jaar nog naar bekerwinst. Met 9 punten uit vier wedstrijden staat AEK in de competitie op een gedeelde eerste plaats, maar in de Europa League zijn de resultaten slecht. In de eerste twee wedstrijden werd er verloren van Anderlecht (4-1) en van Sturm Graz (1-2). Voor Jiménez naar AEK kwam, was hij drie seizoenen lang de trainer van zijn jeugdclub Sevilla. Bij die club was de voormalige international ook zestien seizoenen als speler en zeven seizoenen als trainer van het tweede elftal aan de slag. AEK maakte nog geen opvolger voor Jiménez bekend. In de Griekse pers circuleert de naam van clubvedette Nikos Kostenoglou, speler van AEK van 1994 tot 2005, die in 2008 al eens manager van het team was. (Belga/KVDA) .