De 26-jarige Teodorczyk debuteerde in 2013 in de nationale ploeg. Hij verzamelde sindsdien vijftien caps en scoorde vier keer. Eind maart mocht hij als vervanger van Lewandowski nog een helft opdraven in de oefeninterland tegen Zuid-Korea (3-2).

Ten laatste op 4 juni moet Nawalka zijn groep afslanken tot 23 spelers. De vier andere aanvallers in de voorselectie zijn Dawid Kownacki (Sampdoria), Arkadiusz Milik (Napoli), Krzysztof Piatek (Cracovia) en Kamil Wilczek (Bröndby)

Polen speelt op het WK in Rusland in groep H tegen Senegal (19 juni), Colombia (24 juni) en Japan (28 juni). In de achtste finales hoort een duel tegen België tot de mogelijkheden.

De 26-jarige Teodorczyk debuteerde in 2013 in de nationale ploeg. Hij verzamelde sindsdien vijftien caps en scoorde vier keer. Eind maart mocht hij als vervanger van Lewandowski nog een helft opdraven in de oefeninterland tegen Zuid-Korea (3-2). Ten laatste op 4 juni moet Nawalka zijn groep afslanken tot 23 spelers. De vier andere aanvallers in de voorselectie zijn Dawid Kownacki (Sampdoria), Arkadiusz Milik (Napoli), Krzysztof Piatek (Cracovia) en Kamil Wilczek (Bröndby)Polen speelt op het WK in Rusland in groep H tegen Senegal (19 juni), Colombia (24 juni) en Japan (28 juni). In de achtste finales hoort een duel tegen België tot de mogelijkheden.