De thuisploeg startte fel en voetbalde meteen een drietal kansen bijeen. Anderlecht, met Deschacht en Odoi op de bank, kwam er moeilijk uit maar de eerste echte aanval van Paars-wit na dik tien minuten was wel meteen raak. Canesin zette voor, Kanu kopte tot bij Suarez en de Argentijn maakte het knap af. De Moskovieten moesten een versnelling lager schakelen en konden enkel nog dreigen op stilstaande fases. Proto was attent op een hoekschop en had kort voor rust geluk dat Sychev net niet bij een vrije trap kon.

Meteen na rust had Maicon een strafschop kunnen krijgen na een fout van Proto en waren er kansen voor Loskov en Sychev, die na een kwartier ook een goal onterecht zag afgekeurd wegens buitenspel. Opnieuw toonde Anderlecht zich een stuk efficiënter toen na 25 minuten de ingevallen Mbokani doelman Guilherme aftroefde op een vrije trap van Biglia. Het vet was van de soep bij de Russen en de beste kans was nog voor Mbokani, die onbegrijpelijk miste.

Op 20 oktober begint Anderlecht met 6 op 6 (drie meer dan de Russen) aan zijn volgende Europese match, uit bij Sturm Graz. (Belga)

De thuisploeg startte fel en voetbalde meteen een drietal kansen bijeen. Anderlecht, met Deschacht en Odoi op de bank, kwam er moeilijk uit maar de eerste echte aanval van Paars-wit na dik tien minuten was wel meteen raak. Canesin zette voor, Kanu kopte tot bij Suarez en de Argentijn maakte het knap af. De Moskovieten moesten een versnelling lager schakelen en konden enkel nog dreigen op stilstaande fases. Proto was attent op een hoekschop en had kort voor rust geluk dat Sychev net niet bij een vrije trap kon. Meteen na rust had Maicon een strafschop kunnen krijgen na een fout van Proto en waren er kansen voor Loskov en Sychev, die na een kwartier ook een goal onterecht zag afgekeurd wegens buitenspel. Opnieuw toonde Anderlecht zich een stuk efficiënter toen na 25 minuten de ingevallen Mbokani doelman Guilherme aftroefde op een vrije trap van Biglia. Het vet was van de soep bij de Russen en de beste kans was nog voor Mbokani, die onbegrijpelijk miste. Op 20 oktober begint Anderlecht met 6 op 6 (drie meer dan de Russen) aan zijn volgende Europese match, uit bij Sturm Graz. (Belga)