Anderlecht is woensdag met 18 spelers naar Amsterdam afgereisd, voor de terugwedstrijd in de 16e finales van de Europa League. Mbark Boussoufa is er wegens ziekte niet bij.

Boussoufa was zondag al wat ziek en trainde zowel maandag- als dinsdag niet mee. Trainer Ariël Jacobs wil geen risico's nemen en laat de Marokkaanse draaischijf thuis.

Ook Jonathan Legear (knie) en Olivier Deschacht (enkel) zijn nog steeds buiten strijd, Dalibor Veselinovic is Europees niet speelgerechtigd. Romelu Lukaku (quadriceps) en Kanu (enkel) zijn wel speelklaar en reisden mee naar Amsterdam.

De 18-koppige selectie: Biglia, Cordier, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Lukaku, Marecek, Mazuch, Proto, Schollen, Seck, Suarez, Wasilewski.

Anderlecht is woensdag met 18 spelers naar Amsterdam afgereisd, voor de terugwedstrijd in de 16e finales van de Europa League. Mbark Boussoufa is er wegens ziekte niet bij. Boussoufa was zondag al wat ziek en trainde zowel maandag- als dinsdag niet mee. Trainer Ariël Jacobs wil geen risico's nemen en laat de Marokkaanse draaischijf thuis. Ook Jonathan Legear (knie) en Olivier Deschacht (enkel) zijn nog steeds buiten strijd, Dalibor Veselinovic is Europees niet speelgerechtigd. Romelu Lukaku (quadriceps) en Kanu (enkel) zijn wel speelklaar en reisden mee naar Amsterdam. De 18-koppige selectie: Biglia, Cordier, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Lukaku, Marecek, Mazuch, Proto, Schollen, Seck, Suarez, Wasilewski.