El Pais meldt dat Iniesta (34) zo goed als rond is met Vissel Kobe over een contract voor drie seizoenen.

Niet China

Het Barça-icoon werd eerder gelinkt aan de Chinese eersteklasser Chongqing Lifan, huidig nummer twaalf in de Chinese Super League, maar die club maakte dinsdag zelf een einde aan de geruchtenstroom. 'We zijn vastbesloten ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het Chinese voetbal. De komst van Iniesta is niet aan de orde', klonk het.

Eerder maakte ook Tianjian Quanjian, de club van Rode Duivel Axel Witsel, al bekend Andras Iniesta niet te zullen contracteren.

Buiten Europa

Iniesta had zelf al aangekondigd dat hij niet voor een andere club in Europa zou spelen - hij wil zeker niet tegen FC Barcelona spelen. Volgens El Pais had de Spanjaard ook aanbiedingen uit de Verenigde Staten op zak.

Vissel Kobe is de huidige nummer tien in de Japanse J-League. Iniesta zou er ploegmaat worden van de Duitser Lukas Podolski.

El Pais meldt dat Iniesta (34) zo goed als rond is met Vissel Kobe over een contract voor drie seizoenen.Het Barça-icoon werd eerder gelinkt aan de Chinese eersteklasser Chongqing Lifan, huidig nummer twaalf in de Chinese Super League, maar die club maakte dinsdag zelf een einde aan de geruchtenstroom. 'We zijn vastbesloten ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het Chinese voetbal. De komst van Iniesta is niet aan de orde', klonk het. Eerder maakte ook Tianjian Quanjian, de club van Rode Duivel Axel Witsel, al bekend Andras Iniesta niet te zullen contracteren. Iniesta had zelf al aangekondigd dat hij niet voor een andere club in Europa zou spelen - hij wil zeker niet tegen FC Barcelona spelen. Volgens El Pais had de Spanjaard ook aanbiedingen uit de Verenigde Staten op zak.Vissel Kobe is de huidige nummer tien in de Japanse J-League. Iniesta zou er ploegmaat worden van de Duitser Lukas Podolski.