De huidige keeperstrainer van Chelsea is de Fransman Christophe Lollichon. Hij kwam in 2007 over van Rennes naar de Londense club. Lollichon werkte sindsdien samen met zes hoofdcoaches: Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti, André Villas-Boas, Roberto Di Matteo en José Mourinho. Bij Rennes had hij Petr Cech, de vorige nummer één op Stamford Bridge, nog onder zijn hoede. De Tsjech is altijd erg te spreken geweest over de trainingsmethodes van de Fransman en vindt dat Lollichon hem naar de top gebracht heeft.

Maar blijkbaar is Thibaut Courtois een andere mening toegedaan. The Daily Mail meldde vorige week dat de Belg zich niet kan vinden in Lollichons manier van werken. Dat leidde afgelopen seizoen al tot verschillende clashes tussen de twee. Antonio Conte, die na het EK de teugels in handen neemt van Chelsea, zou er erg aan gelegen zijn om het Courtois naar de zin te maken. Die overwoog immers om zijn carrière terug verder te zetten in Spanje, waar hij zich thuis voelt. Het gerucht gaat dat Real Madrid aan zijn mouw trekt, hoewel er nog geen officieel bod gekomen is. Conte zou al verschillende gesprekken gevoerd hebben met Courtois, waarin die zijn verzuchtingen heeft duidelijk gemaakt. De huidige Italiaanse bondscoach zou graag Gianluca Spinelli, de doelmannentrainer bij de nationale ploeg, meenemen naar Chelsea. Dat zou betekenen dat Lollichon overbodig wordt. Een andere optie is dat de 24-jarige Courtois alsnog zou vertrekken, maar Chelsea staat alleen open voor aanbiedingen boven de 70 miljoen euro, zo beweert The Daily Mail.

De huidige keeperstrainer van Chelsea is de Fransman Christophe Lollichon. Hij kwam in 2007 over van Rennes naar de Londense club. Lollichon werkte sindsdien samen met zes hoofdcoaches: Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti, André Villas-Boas, Roberto Di Matteo en José Mourinho. Bij Rennes had hij Petr Cech, de vorige nummer één op Stamford Bridge, nog onder zijn hoede. De Tsjech is altijd erg te spreken geweest over de trainingsmethodes van de Fransman en vindt dat Lollichon hem naar de top gebracht heeft. Maar blijkbaar is Thibaut Courtois een andere mening toegedaan. The Daily Mail meldde vorige week dat de Belg zich niet kan vinden in Lollichons manier van werken. Dat leidde afgelopen seizoen al tot verschillende clashes tussen de twee. Antonio Conte, die na het EK de teugels in handen neemt van Chelsea, zou er erg aan gelegen zijn om het Courtois naar de zin te maken. Die overwoog immers om zijn carrière terug verder te zetten in Spanje, waar hij zich thuis voelt. Het gerucht gaat dat Real Madrid aan zijn mouw trekt, hoewel er nog geen officieel bod gekomen is. Conte zou al verschillende gesprekken gevoerd hebben met Courtois, waarin die zijn verzuchtingen heeft duidelijk gemaakt. De huidige Italiaanse bondscoach zou graag Gianluca Spinelli, de doelmannentrainer bij de nationale ploeg, meenemen naar Chelsea. Dat zou betekenen dat Lollichon overbodig wordt. Een andere optie is dat de 24-jarige Courtois alsnog zou vertrekken, maar Chelsea staat alleen open voor aanbiedingen boven de 70 miljoen euro, zo beweert The Daily Mail.