Anzji Machatsjkala, de Russische club van Mbark Boussoufa, Mehdi Carcela en Joao Carlos, heeft zijn trainer Gadzji Gazdzjiev ontslagen wegens slechte resultaten in de competitie. Assistent-coach Andrey Gordeev en Roberto Carlos (38), die speler-coach wordt, nemen voorlopig de taken van Gadzjiev over, meldt Anzji.

Steenrijk

De club uit de Russische deelrepubliek Dagestan is in handen van de steenrijke Suleiman Kerimov en die verbaasde vorige maand door topspits Samuel Eto'o weg te plukken bij Inter. De Kameroener scoort aan de lopende band voor Anzji, maar ondanks zijn doelpunten slaagde de club er de laatste weken niet meer in om goede prestaties neer te zetten.

Na het puntenverlies van maandag tegen het Terek Grozny van Jonathan Legear (2-2) is Anzji in de stand weggezakt naar de zevende plaats en wordt Europees voetbal halen moeilijk. (Belga/KVDA) Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een reportage over de 'Belgen' bij Anzji Machatsjkala. Bekijk de foto's van onze exclusieve trip.

Anzji Machatsjkala, de Russische club van Mbark Boussoufa, Mehdi Carcela en Joao Carlos, heeft zijn trainer Gadzji Gazdzjiev ontslagen wegens slechte resultaten in de competitie. Assistent-coach Andrey Gordeev en Roberto Carlos (38), die speler-coach wordt, nemen voorlopig de taken van Gadzjiev over, meldt Anzji. Steenrijk De club uit de Russische deelrepubliek Dagestan is in handen van de steenrijke Suleiman Kerimov en die verbaasde vorige maand door topspits Samuel Eto'o weg te plukken bij Inter. De Kameroener scoort aan de lopende band voor Anzji, maar ondanks zijn doelpunten slaagde de club er de laatste weken niet meer in om goede prestaties neer te zetten. Na het puntenverlies van maandag tegen het Terek Grozny van Jonathan Legear (2-2) is Anzji in de stand weggezakt naar de zevende plaats en wordt Europees voetbal halen moeilijk. (Belga/KVDA) Sport/Voetbalmagazine brengt deze week een reportage over de 'Belgen' bij Anzji Machatsjkala. Bekijk de foto's van onze exclusieve trip.