De acht kwartfinalisten van de Copa America in Chili zijn bekend. Brazilië heeft zich zondag ook zonder zijn geschorste sterspeler Neymar kunnen plaatsen. In Santiago versloeg de Seleçao Venezuela met 2-1. Eerder op de dag speelden Peru en Colombia in groep C 0-0 gelijk. Brazilië is met 6 punten groepswinnaar, voor Peru (4), Colombia (4) en Venezuela (3).

De eerste twee van elke groep stoten door naar de kwartfinales, aangevuld met Colombia en Uruguay als de twee beste derdes.

In de kwartfinales neemt gastland Chili het op tegen titelverdediger Uruguay (24/6, Santiago), treft Bolivië Peru (25/6, Temuco) en geeft Paraguay Brazilië partij (27/6, Concepcion). De topaffiche van de kwartfinales is Colombia - Argentinië (26/6, Vina del mar)

De winnaar van Chili - Uruguay neemt het in de halve finales op tegen Bolivië of Peru (29/6, Santiago), Argentinië of Colombia geeft Brazilië of Paraguay partij (30/6, Concepcion). De finale wordt gespeeld op zaterdag 4 juli in Santiago. (KVDA)

De acht kwartfinalisten van de Copa America in Chili zijn bekend. Brazilië heeft zich zondag ook zonder zijn geschorste sterspeler Neymar kunnen plaatsen. In Santiago versloeg de Seleçao Venezuela met 2-1. Eerder op de dag speelden Peru en Colombia in groep C 0-0 gelijk. Brazilië is met 6 punten groepswinnaar, voor Peru (4), Colombia (4) en Venezuela (3).De eerste twee van elke groep stoten door naar de kwartfinales, aangevuld met Colombia en Uruguay als de twee beste derdes.In de kwartfinales neemt gastland Chili het op tegen titelverdediger Uruguay (24/6, Santiago), treft Bolivië Peru (25/6, Temuco) en geeft Paraguay Brazilië partij (27/6, Concepcion). De topaffiche van de kwartfinales is Colombia - Argentinië (26/6, Vina del mar)De winnaar van Chili - Uruguay neemt het in de halve finales op tegen Bolivië of Peru (29/6, Santiago), Argentinië of Colombia geeft Brazilië of Paraguay partij (30/6, Concepcion). De finale wordt gespeeld op zaterdag 4 juli in Santiago. (KVDA)