Met nog negen dagen te gaan voor de transfermarkt sluit, wil Arsenal nog enkele klinkende namen binnenhalen. Zo zou de Londense club 22,9 miljoen euro veil hebben voor Rode Duivel Eden Hazard. Dat meldt onder andere The Guardian.

Hazard wordt al langer gelinkt aan Arsenal. Zijn huidige club Lille heeft steeds geweigerd om de 20-jarige middenvelder te verkopen, maar een aantrekkelijk bod kan daar ongetwijfeld verandering in brengen.

Arsenalmanager Arsène Wenger heeft ook zijn zinnen gezet op Yann M'Villa van Rennes, die naar verluidt 17 miljoen euro mag kosten, en Phil Jagielka van Everton. Ook Per Mertesacker van Werder Bremen wordt gelinkt aan de Gunners, in een ruiloperatie met spits Nicklas Bendtner.

Arsenal verkocht onlangs Cesc Fabregas aan FC Barcelona voor een bedrag van minstens 29 miljoen euro en ziet zo goed als zeker ook Samir Nasri nog vertrekken naar Manchester City. De club heeft het bod van City op de Franse middenvelder aanvaardt, zo meldt Arsenal vandaag. Om welk bedrag het gaat, is niet bekend. (KVDA)

Met nog negen dagen te gaan voor de transfermarkt sluit, wil Arsenal nog enkele klinkende namen binnenhalen. Zo zou de Londense club 22,9 miljoen euro veil hebben voor Rode Duivel Eden Hazard. Dat meldt onder andere The Guardian. Hazard wordt al langer gelinkt aan Arsenal. Zijn huidige club Lille heeft steeds geweigerd om de 20-jarige middenvelder te verkopen, maar een aantrekkelijk bod kan daar ongetwijfeld verandering in brengen. Arsenalmanager Arsène Wenger heeft ook zijn zinnen gezet op Yann M'Villa van Rennes, die naar verluidt 17 miljoen euro mag kosten, en Phil Jagielka van Everton. Ook Per Mertesacker van Werder Bremen wordt gelinkt aan de Gunners, in een ruiloperatie met spits Nicklas Bendtner. Arsenal verkocht onlangs Cesc Fabregas aan FC Barcelona voor een bedrag van minstens 29 miljoen euro en ziet zo goed als zeker ook Samir Nasri nog vertrekken naar Manchester City. De club heeft het bod van City op de Franse middenvelder aanvaardt, zo meldt Arsenal vandaag. Om welk bedrag het gaat, is niet bekend. (KVDA)