De 27-jarige verdediger komt al een tijdje niet meer aan spelen toe onder Arsène Wenger. Die verkiest het centrale duo Per Mertesacker (Dui) en de Fransman Laurent Koscielny. Nochtans werd Vermaelen na het vertrek van Robin van Persie tot kapitein gebombardeerd. The Gunners zouden instemmen met een transfer vanaf zes miljoen euro.

Napoli toont interesse

The Verminator hoeft niet meteen te wanhopen want eerder volgden clubs als Barcelona en Manchester United hem al. Nu de voormalige Chelseacoach Rafa Benítez zijn krabbel heeft gezet bij de Italiaanse club Napoli, scharen de Napolitanen zich ook in het rijtje der gegadigden.

De jeugdspeler van Beerschot speelde in 2003 een seizoen voor Ajax, om dan een jaartje uitgeleend te worden bij RKC. Nadien keerde hij terug naar Amsterdam en groeide er uit tot een sterkhouder. Sinds 2009 speelt Vermaelen voor The Gunners, die zo'n 12 miljoen euro betaalden voor de Kapellenaar.

Vervanger op het oog Nog voor de Belg goed en wel weg is, denkt Arsenal ondertussen al aan een opvolger. Daarbij heeft het haar oog laten vallen op Ashley Williams. De 28-jarige Swansea Cityverdediger zou ongeveer 14 miljoen euro moeten kosten. (ML)

De 27-jarige verdediger komt al een tijdje niet meer aan spelen toe onder Arsène Wenger. Die verkiest het centrale duo Per Mertesacker (Dui) en de Fransman Laurent Koscielny. Nochtans werd Vermaelen na het vertrek van Robin van Persie tot kapitein gebombardeerd. The Gunners zouden instemmen met een transfer vanaf zes miljoen euro. Napoli toont interesse The Verminator hoeft niet meteen te wanhopen want eerder volgden clubs als Barcelona en Manchester United hem al. Nu de voormalige Chelseacoach Rafa Benítez zijn krabbel heeft gezet bij de Italiaanse club Napoli, scharen de Napolitanen zich ook in het rijtje der gegadigden. De jeugdspeler van Beerschot speelde in 2003 een seizoen voor Ajax, om dan een jaartje uitgeleend te worden bij RKC. Nadien keerde hij terug naar Amsterdam en groeide er uit tot een sterkhouder. Sinds 2009 speelt Vermaelen voor The Gunners, die zo'n 12 miljoen euro betaalden voor de Kapellenaar. Vervanger op het oog Nog voor de Belg goed en wel weg is, denkt Arsenal ondertussen al aan een opvolger. Daarbij heeft het haar oog laten vallen op Ashley Williams. De 28-jarige Swansea Cityverdediger zou ongeveer 14 miljoen euro moeten kosten. (ML)