Atletico, zonder de geschorste Yannick Carrasco, won dankzij een goal van Renan Lodi (41.) met 0-1 van Manchester United in de terugwedstrijd van de achtste finales. De heenwedstrijd in Spanje was op 1-1 geëindigd. Benfica, met Jan Vertonghen 90 minuten in de basis, haalde het met 0-1 van Ajax dankzij een treffer van Nunez (77.)

Het eerste duel tussen beide ploegen in Lissabon was op 2-2 geëindigd. Atletico en Benfica vervoegen in de kwartfinales Manchester City, Liverpool, Real Madrid en Bayern München, die al eerder doorstootten. Morgen/woensdag worden de laatste returns in de achtste finales afgewerkt. Het geplaagde Chelsea van Romelu Lukaku trekt met een 2-0 voorsprong naar het Franse Lille. Juventus ontvangt Villarreal na een 1-1 uit de heenwedstrijd.

Atletico, zonder de geschorste Yannick Carrasco, won dankzij een goal van Renan Lodi (41.) met 0-1 van Manchester United in de terugwedstrijd van de achtste finales. De heenwedstrijd in Spanje was op 1-1 geëindigd. Benfica, met Jan Vertonghen 90 minuten in de basis, haalde het met 0-1 van Ajax dankzij een treffer van Nunez (77.) Het eerste duel tussen beide ploegen in Lissabon was op 2-2 geëindigd. Atletico en Benfica vervoegen in de kwartfinales Manchester City, Liverpool, Real Madrid en Bayern München, die al eerder doorstootten. Morgen/woensdag worden de laatste returns in de achtste finales afgewerkt. Het geplaagde Chelsea van Romelu Lukaku trekt met een 2-0 voorsprong naar het Franse Lille. Juventus ontvangt Villarreal na een 1-1 uit de heenwedstrijd.