Balotelli werd vervangen tijdens de rust. Liverpool stond toen al 0-3 achter tegen Real Madrid, wat uiteindelijk ook de eindstand werd. Bij het binnenkomen van de catacomben na de eerste 45 minuten wisselde de aanvaller al van shirt met Pepe.

Liverpoolmanager Brendan Rodgers neemt dat niet. 'Als je van truitjes wil wisselen, doe dat dan na de wedstrijd', zei hij. Rodgers, die vorig jaar al woedend was toen Mamadou Sakho hetzelfde had gedaan tegen Chelsea, zal Balotelli op het matje roepen.

Dat de Italiaan een belabberde eerste helft achter de rug had, bewijzen de cijfers: amper twee schoten (beide afgeblokt), 17 passes en 23 baltoetsen had hij op de teller.

Balotelli verkaste afgelopen zomer van AC Milan naar Liverpool, maar kon er de naar Barcelona vertrokken Luis Suarez nog niet doen vergeten.

Balotelli werd vervangen tijdens de rust. Liverpool stond toen al 0-3 achter tegen Real Madrid, wat uiteindelijk ook de eindstand werd. Bij het binnenkomen van de catacomben na de eerste 45 minuten wisselde de aanvaller al van shirt met Pepe.Liverpoolmanager Brendan Rodgers neemt dat niet. 'Als je van truitjes wil wisselen, doe dat dan na de wedstrijd', zei hij. Rodgers, die vorig jaar al woedend was toen Mamadou Sakho hetzelfde had gedaan tegen Chelsea, zal Balotelli op het matje roepen.Dat de Italiaan een belabberde eerste helft achter de rug had, bewijzen de cijfers: amper twee schoten (beide afgeblokt), 17 passes en 23 baltoetsen had hij op de teller.Balotelli verkaste afgelopen zomer van AC Milan naar Liverpool, maar kon er de naar Barcelona vertrokken Luis Suarez nog niet doen vergeten.