Terwijl er getraind werd voor de FA Cupmatch tegen Watford, kwam het tot een handgemeen tussen Roberto Mancini en Mario Balotelli, zo meldt The Guardian. Aanleiding zou een zware tackle van de Italiaan geweest zijn.

Balotelli zet hiermee zijn toekomst bij City op de helling, hoewel Mancini eerder al verklaarde hem niet te willen verkopen in januari.

Eind vorige maand zei Mancini nog in een interview met de Gazzetta dello Sport: "Ik denk dat Mario zal blijven maar de toekomst hangt van hem af... Onze relatie is meestal goed, hoewel hij soms wel eens iets uithaalt."

En verder: "Ik hou van hem omdat we al vele jaren samenwerken. Ik heb hem zien groeien. Maar Balotelli is 22 jaar nu en het wordt tijd om professioneel te zijn. Ik vraag van hem ernst en engagement op training, een stabiel privéleven en correct gedrag op het veld."

Dat lijkt dus voorlopig te veel gevraagd. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (SVH)

Terwijl er getraind werd voor de FA Cupmatch tegen Watford, kwam het tot een handgemeen tussen Roberto Mancini en Mario Balotelli, zo meldt The Guardian. Aanleiding zou een zware tackle van de Italiaan geweest zijn.Balotelli zet hiermee zijn toekomst bij City op de helling, hoewel Mancini eerder al verklaarde hem niet te willen verkopen in januari.Eind vorige maand zei Mancini nog in een interview met de Gazzetta dello Sport: "Ik denk dat Mario zal blijven maar de toekomst hangt van hem af... Onze relatie is meestal goed, hoewel hij soms wel eens iets uithaalt."En verder: "Ik hou van hem omdat we al vele jaren samenwerken. Ik heb hem zien groeien. Maar Balotelli is 22 jaar nu en het wordt tijd om professioneel te zijn. Ik vraag van hem ernst en engagement op training, een stabiel privéleven en correct gedrag op het veld."Dat lijkt dus voorlopig te veel gevraagd. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (SVH)