De finale van de Copa América vindt zaterdagnamiddag 4 juli om 17u Belgische tijd plaats in Santiago. Argentinië is ondanks het thuisvoordeel voor Chili torenhoog favoriet. Dat heeft veel te maken met de 6-1 pandoering die Paraguay kreeg in de halve finale van de Albiceleste. Maar ook de bloedvorm van Lionel Messi schept hoge verwachtingen. Leo hervond dit seizoen zijn frivoliteit en dynamiek bij FC Barcelona en trekt die lijn ook op de Copa América door. Tegen Paraguay leidde het nummer tien zijn troepen als een echte veldheer:

Maar ook zijn aanvalsbroeder bij Barça, Neymar Jr, kleurde de Zuid-Amerikaanse landenbeker. Ondanks zijn rode kaart in de groepswedstrijd tegen Colombia en de uitschakeling van Brazilië, in de kwartfinale tegen Paraguay, zorgde Neymar toch meermaals voor applaus in de tribunes met zijn dribbelkunsten. Check vooral deze compilatie:

De finale van de Copa América vindt zaterdagnamiddag 4 juli om 17u Belgische tijd plaats in Santiago. Argentinië is ondanks het thuisvoordeel voor Chili torenhoog favoriet. Dat heeft veel te maken met de 6-1 pandoering die Paraguay kreeg in de halve finale van de Albiceleste. Maar ook de bloedvorm van Lionel Messi schept hoge verwachtingen. Leo hervond dit seizoen zijn frivoliteit en dynamiek bij FC Barcelona en trekt die lijn ook op de Copa América door. Tegen Paraguay leidde het nummer tien zijn troepen als een echte veldheer:Maar ook zijn aanvalsbroeder bij Barça, Neymar Jr, kleurde de Zuid-Amerikaanse landenbeker. Ondanks zijn rode kaart in de groepswedstrijd tegen Colombia en de uitschakeling van Brazilië, in de kwartfinale tegen Paraguay, zorgde Neymar toch meermaals voor applaus in de tribunes met zijn dribbelkunsten. Check vooral deze compilatie: