Matt Groening, de bedenker van de hilarische serie The Simpsons, wil de 25e verjaardag van zijn geesteskind op gepaste wijze vieren.

Neymar, Lionel Messi, Xavi en Andrés Iniesta werden door Groening 'gesimpsoniseerd', nadat Cristiano Ronaldo en de Braziliaan Ronaldo eerder al een rolletje in de populaire tekenfilm kregen.

Groening is daarmee niet aan zijn proefstuk toe, want eerder transformeerde hij ook al de Chelseaspelers Petr Cech, Frank Lampard, Fernando Torres, Eden Hazard en John Terry.

"Mooi om te zien. The Simpsons is nog altijd mijn favoriete serie en nu ook van mijn kinderen", zei John Terry in de Daily Mail.

Groening is ook van plan om het WK in Brazilië in zijn serie op te nemen, want niemand minder dan Homer is kandidaat-scheidsrechter voor het WK. Als dat maar goed komt...

Matt Groening, de bedenker van de hilarische serie The Simpsons, wil de 25e verjaardag van zijn geesteskind op gepaste wijze vieren. Neymar, Lionel Messi, Xavi en Andrés Iniesta werden door Groening 'gesimpsoniseerd', nadat Cristiano Ronaldo en de Braziliaan Ronaldo eerder al een rolletje in de populaire tekenfilm kregen. Groening is daarmee niet aan zijn proefstuk toe, want eerder transformeerde hij ook al de Chelseaspelers Petr Cech, Frank Lampard, Fernando Torres, Eden Hazard en John Terry. "Mooi om te zien. The Simpsons is nog altijd mijn favoriete serie en nu ook van mijn kinderen", zei John Terry in de Daily Mail.Groening is ook van plan om het WK in Brazilië in zijn serie op te nemen, want niemand minder dan Homer is kandidaat-scheidsrechter voor het WK. Als dat maar goed komt...