Op het oefenprogramma van FC Barcelona stond woensdagvoormiddag een training ingepland. Neymar was ook aanwezig, maar de Braziliaan was er niet om mee te trainen met de rest van zijn ploegmakkers. Een bron van AFP in het Barcelonakamp vertelde aan het persbureau dat Neymar enkel afscheid kwam nemen van de Barcelonaspelers.

In een tweet liet de Catalaanse club weten dat Neymar toestemming kreeg van Ernesto Valverde, de coach van Barcelona, om niet mee te trainen. Daarna plaatste de club een bericht op de website dat Neymar een verzoek indiende om Barcelona te verlaten.

Neymar staat dicht bij een overstap naar PSG. De Franse club in Qatarese handen is bereid om de opstapclausule van 222 miljoen euro in het contract van Neymar op tafel te leggen. Op die manier zal de transfers alle records verbreken. De Braziliaan zal meer dan dubbel zo veel kosten als Paul Pogba (105 miljoen euro), de huidige duurste voetballer ooit. Er zou al enkele dagen een vijfjarig contract klaarliggen voor de Barcelonaspeler in de Franse hoofdstad.

Op het oefenprogramma van FC Barcelona stond woensdagvoormiddag een training ingepland. Neymar was ook aanwezig, maar de Braziliaan was er niet om mee te trainen met de rest van zijn ploegmakkers. Een bron van AFP in het Barcelonakamp vertelde aan het persbureau dat Neymar enkel afscheid kwam nemen van de Barcelonaspelers.In een tweet liet de Catalaanse club weten dat Neymar toestemming kreeg van Ernesto Valverde, de coach van Barcelona, om niet mee te trainen. Daarna plaatste de club een bericht op de website dat Neymar een verzoek indiende om Barcelona te verlaten.Neymar staat dicht bij een overstap naar PSG. De Franse club in Qatarese handen is bereid om de opstapclausule van 222 miljoen euro in het contract van Neymar op tafel te leggen. Op die manier zal de transfers alle records verbreken. De Braziliaan zal meer dan dubbel zo veel kosten als Paul Pogba (105 miljoen euro), de huidige duurste voetballer ooit. Er zou al enkele dagen een vijfjarig contract klaarliggen voor de Barcelonaspeler in de Franse hoofdstad.