Nadat Barcelona in Manchester had gewonnen met 1-2 zat het eigenlijk op rozen. Op eigen veld was het verreweg de betere ploeg. Er kwam een vroege kans voor Neymar na een fout van Vincent Kompany. De bal eindige op het hout. In de 31e minuut scoorde Ivan Rakitic na een briljante pass van Lionel Messi.

Het zou het enige doelpunt van de avond blijven, wat in grote mate aan City-doelman Joe Hart te wijten was. De Engelse verdedigers werden bij vlagen helemaal suf gedribbeld door Messi en co.

Voor Manchester City miste Sergio Agüero in de 78e minuut vanop de pelaltystip de gelijkmaker.

Tevez

In Dortmund zette Carlos Tevez al in de 3e minuut de 0-1 ruststand op het bord. Alvaro Morata verdubbelde de voorsprong van Juventus in de 70e, op assist van Tevez. Negen minuten later nette "Man van de Match" Tevez zijn tweede van de avond. In de heenwedstrijd had Juventus met 2-1 gewonnen.

(Belga/RR)

Nadat Barcelona in Manchester had gewonnen met 1-2 zat het eigenlijk op rozen. Op eigen veld was het verreweg de betere ploeg. Er kwam een vroege kans voor Neymar na een fout van Vincent Kompany. De bal eindige op het hout. In de 31e minuut scoorde Ivan Rakitic na een briljante pass van Lionel Messi. Het zou het enige doelpunt van de avond blijven, wat in grote mate aan City-doelman Joe Hart te wijten was. De Engelse verdedigers werden bij vlagen helemaal suf gedribbeld door Messi en co. Voor Manchester City miste Sergio Agüero in de 78e minuut vanop de pelaltystip de gelijkmaker. In Dortmund zette Carlos Tevez al in de 3e minuut de 0-1 ruststand op het bord. Alvaro Morata verdubbelde de voorsprong van Juventus in de 70e, op assist van Tevez. Negen minuten later nette "Man van de Match" Tevez zijn tweede van de avond. In de heenwedstrijd had Juventus met 2-1 gewonnen.(Belga/RR)