Het 17-jarige Kroatische toptalent Alen Halilovic heeft zijn handtekening gezet onder een contract van vijf jaar bij FC Barcelona.

Halilovic maakt de overstap van Dinamo Zagreb in zijn geboorteland. Met zijn transfer naar Barcelona is naar verluidt een bedrag van circa 2,2 miljoen euro gemoeid.

Barcelona B

Bij Dinamo Zagreb maakte Halilovic, die in juni 18 wordt, al op de leeftijd van 16 jaar en 101 dagen zijn debuut in het eerste elftal en scoorde hij sindsdien 7 doelpunten in 44 duels.

Halilovic, die al de nieuwe Messi en de nieuwe Modric (zijn landgenoot bij Real Madrid) genoemd werd, zal bij Barcelona starten in het B-team maar vermoedelijk snel kansen krijgen in het A-team van de nieuwe trainer Luis Enrique.

Tijdens de persvoorstelling verklaarde Halilovic dat hij al zijn hele leven fan is van Barcelona. Hij pakte ook uit met enkele woordjes Spaans...

Het 17-jarige Kroatische toptalent Alen Halilovic heeft zijn handtekening gezet onder een contract van vijf jaar bij FC Barcelona. Halilovic maakt de overstap van Dinamo Zagreb in zijn geboorteland. Met zijn transfer naar Barcelona is naar verluidt een bedrag van circa 2,2 miljoen euro gemoeid. Barcelona B Bij Dinamo Zagreb maakte Halilovic, die in juni 18 wordt, al op de leeftijd van 16 jaar en 101 dagen zijn debuut in het eerste elftal en scoorde hij sindsdien 7 doelpunten in 44 duels. Halilovic, die al de nieuwe Messi en de nieuwe Modric (zijn landgenoot bij Real Madrid) genoemd werd, zal bij Barcelona starten in het B-team maar vermoedelijk snel kansen krijgen in het A-team van de nieuwe trainer Luis Enrique. Tijdens de persvoorstelling verklaarde Halilovic dat hij al zijn hele leven fan is van Barcelona. Hij pakte ook uit met enkele woordjes Spaans...