In de kwartfinales van de Champions League neemt Real Madrid het op tegen Galatasaray, PSG strijdt tegen Barcelona, Malaga ontmoet Dortmund en de laatste kwartfinale is Bayern tegen Juventus.

Dat is het resultaat van de loting in het Zwitserse Nyon. De heenwedstrijden zijn op 2 en 3 april. De terugmatchen op 9 en 10 april.

Europa League

Wat de Europa League betreft speelt Eden Hazard met Chelsea in de kwartfinales tegen het Russische Rubin Kazan. Moussa Dembele en Jan Vertonghen nemen het met Tottenham op tegen het Zwitserse Basel.

In de derde kwartfinale staan het Turkse Fenerbahçe en het Italiaanse Lazio Rome tegenover elkaar. Het Portugese Benfica versus het Engelse Newcastle is de vierde affiche.

De heenwedstrijden worden gespeeld op 4 april, de terugwedstrijden een week later. (Belga/TE)

In de kwartfinales van de Champions League neemt Real Madrid het op tegen Galatasaray, PSG strijdt tegen Barcelona, Malaga ontmoet Dortmund en de laatste kwartfinale is Bayern tegen Juventus. Dat is het resultaat van de loting in het Zwitserse Nyon. De heenwedstrijden zijn op 2 en 3 april. De terugmatchen op 9 en 10 april. Europa LeagueWat de Europa League betreft speelt Eden Hazard met Chelsea in de kwartfinales tegen het Russische Rubin Kazan. Moussa Dembele en Jan Vertonghen nemen het met Tottenham op tegen het Zwitserse Basel. In de derde kwartfinale staan het Turkse Fenerbahçe en het Italiaanse Lazio Rome tegenover elkaar. Het Portugese Benfica versus het Engelse Newcastle is de vierde affiche. De heenwedstrijden worden gespeeld op 4 april, de terugwedstrijden een week later. (Belga/TE)