Januzaj kwam op het uur op het veld bij een 0-0 tussenstand, maar toen brak de partij helemaal open. Portu (65.) bracht de thuisploeg op 1-0, maar Williams (71.) stelde meteen gelijk. Via invaller Isak (83.) hield Real Sociedad de punten toch thuis. Bezoeker Muniain pakte een minuut voor tijd nog rood.

In de stand staat Real Sociedad (37 ptn) samen met Valencia op de zesde stek.

De 25-jarige Rode Duivel beleeft een middelmatig seizoen in San Sebastian. De winger trof in de competitie nog niet raak (wel vier keer in de Copa del Rey) en moet het vaak stellen met invalbeurten. Wil de 12-voudige international (1 doelpunt) een plek versieren in de EK-selectie van bondscoach Roberto Martinez, zal hij zich de komende maanden dus nog fel in de kijker moeten voetballen.

Januzaj kwam op het uur op het veld bij een 0-0 tussenstand, maar toen brak de partij helemaal open. Portu (65.) bracht de thuisploeg op 1-0, maar Williams (71.) stelde meteen gelijk. Via invaller Isak (83.) hield Real Sociedad de punten toch thuis. Bezoeker Muniain pakte een minuut voor tijd nog rood. In de stand staat Real Sociedad (37 ptn) samen met Valencia op de zesde stek. De 25-jarige Rode Duivel beleeft een middelmatig seizoen in San Sebastian. De winger trof in de competitie nog niet raak (wel vier keer in de Copa del Rey) en moet het vaak stellen met invalbeurten. Wil de 12-voudige international (1 doelpunt) een plek versieren in de EK-selectie van bondscoach Roberto Martinez, zal hij zich de komende maanden dus nog fel in de kijker moeten voetballen.