Op foto's en video's is te zien hoe een enthousiaste Batshuayi, met sjaal van Besiktas om de nek, de Besiktas-fans groet. De Turkse landskampioen zou Batshuayi huren van Chelsea. Het zou gaan om een uitleenbeurt zonder aankoopoptie. Dat bevestigden diverse Engelse, Turkse en Belgische media.

De 27-jarige Batshuayi ligt nog een jaar onder contract bij Chelsea, maar is er overbodig. Toch zou de spits nog voor één extra jaar gaan bijtekenen in Londen. Zo zou Chelsea hem aan het einde van het seizoen niet transfervrij de deur zien uitlopen.

De voorbije jaren verhuurden de Blues hem ook al aan Dortmund, Valencia en tot twee maal toe aan Crystal Palace.

In de zomer van 2016 betaalde Chelsea een slordige veertig miljoen euro aan Olympique Marseille voor zijn diensten. Batshuayi kon in Londen echter nooit doorbreken. Hij kwam er tot op heden tot 25 goals en 6 assists in 77 officiële wedstrijden. In 2017 maakte hij op het veld van West Bromwich Albion het doelpunt dat de titelstrijd in een definitieve plooi legde.

Op foto's en video's is te zien hoe een enthousiaste Batshuayi, met sjaal van Besiktas om de nek, de Besiktas-fans groet. De Turkse landskampioen zou Batshuayi huren van Chelsea. Het zou gaan om een uitleenbeurt zonder aankoopoptie. Dat bevestigden diverse Engelse, Turkse en Belgische media. De 27-jarige Batshuayi ligt nog een jaar onder contract bij Chelsea, maar is er overbodig. Toch zou de spits nog voor één extra jaar gaan bijtekenen in Londen. Zo zou Chelsea hem aan het einde van het seizoen niet transfervrij de deur zien uitlopen. De voorbije jaren verhuurden de Blues hem ook al aan Dortmund, Valencia en tot twee maal toe aan Crystal Palace. In de zomer van 2016 betaalde Chelsea een slordige veertig miljoen euro aan Olympique Marseille voor zijn diensten. Batshuayi kon in Londen echter nooit doorbreken. Hij kwam er tot op heden tot 25 goals en 6 assists in 77 officiële wedstrijden. In 2017 maakte hij op het veld van West Bromwich Albion het doelpunt dat de titelstrijd in een definitieve plooi legde.