De 28-jarige Franse vedette mag dan met Bayern München een dipje kennen in de Bundesliga, na opeenvolgende nederlagen tegen titelconcurrent Borussia Dortmund (0-1) en FSV Mainz 05 (3-2), hij loopt hoog met trainer Jupp Heynckes. "De samenwerking bevalt me uitstekend", liet Ribéry optekenen in de Duitse media. "Ik krijg veel vertrouwen en kan het op persoonlijk vlak heel goed met hem vinden. Hij praat veel met de spelers en haalt de druk weg. Voor Bayern is en blijft hij als coach de enige juiste keuze."

De 56-voudige international beschouwt ondertussen Real Madrid en Barcelona als de beste clubs ter wereld, maar is van mening dat het kwaliteitsverschil met de Rekordmeister uit Beieren niet meer zo groot is. "Barça zette de standaard voor alle andere voetbalclubs", poneert Ribéry. "Real heeft een ijzersterke ploeg en zit bijna op hetzelfde niveau. Bayern maakte de laatste jaren een aardige inhaalbeweging. Wij komen qua niveau alleszins dicht in de buurt. Gewoon er voor zorgen dat we die stijgende lijn doorzetten, dat telt nu. Het vertrouwen in onze eigen kwaliteiten is alvast groot." (FV)

De 28-jarige Franse vedette mag dan met Bayern München een dipje kennen in de Bundesliga, na opeenvolgende nederlagen tegen titelconcurrent Borussia Dortmund (0-1) en FSV Mainz 05 (3-2), hij loopt hoog met trainer Jupp Heynckes. "De samenwerking bevalt me uitstekend", liet Ribéry optekenen in de Duitse media. "Ik krijg veel vertrouwen en kan het op persoonlijk vlak heel goed met hem vinden. Hij praat veel met de spelers en haalt de druk weg. Voor Bayern is en blijft hij als coach de enige juiste keuze."De 56-voudige international beschouwt ondertussen Real Madrid en Barcelona als de beste clubs ter wereld, maar is van mening dat het kwaliteitsverschil met de Rekordmeister uit Beieren niet meer zo groot is. "Barça zette de standaard voor alle andere voetbalclubs", poneert Ribéry. "Real heeft een ijzersterke ploeg en zit bijna op hetzelfde niveau. Bayern maakte de laatste jaren een aardige inhaalbeweging. Wij komen qua niveau alleszins dicht in de buurt. Gewoon er voor zorgen dat we die stijgende lijn doorzetten, dat telt nu. Het vertrouwen in onze eigen kwaliteiten is alvast groot." (FV)