'Bayern is niet bezig met de transfer van Kevin De Bruyne', maakte Bayern-woordvoerder Markus Hörwick maandag bekend.

Bayern München probeert zo enkele krantenberichten te weerleggen. Volgens sommige bronnen zou de Beierse grootmacht vorige week terug in de dans gesprongen zijn voor De Bruyne, die al weken in de belangstelling van Manchester City staat.

De 24-jarige middenvelder ligt bij Wolfsburg nog onder contract tot 2019, maar City wil hem graag terug naar de Premier League halen en zou daarvoor bereid zijn meer dan 70 miljoen euro op tafel te leggen. In het Etihad Stadium zou De Bruyne wekelijks 320.000 euro kunnen verdienen.

Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge ontkende eerder al dat de Rekordmeister nog deze zomer een bod zou uitbrengen op De Bruyne. 'Ik kan Wolfsburg dus geruststellen, we zullen op dit moment geen bod uitbrengen op De Bruyne', zei Rummenigge voor de competitiestart in Duitsland. (Belga/KVDA)

'Bayern is niet bezig met de transfer van Kevin De Bruyne', maakte Bayern-woordvoerder Markus Hörwick maandag bekend.Bayern München probeert zo enkele krantenberichten te weerleggen. Volgens sommige bronnen zou de Beierse grootmacht vorige week terug in de dans gesprongen zijn voor De Bruyne, die al weken in de belangstelling van Manchester City staat. De 24-jarige middenvelder ligt bij Wolfsburg nog onder contract tot 2019, maar City wil hem graag terug naar de Premier League halen en zou daarvoor bereid zijn meer dan 70 miljoen euro op tafel te leggen. In het Etihad Stadium zou De Bruyne wekelijks 320.000 euro kunnen verdienen. Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge ontkende eerder al dat de Rekordmeister nog deze zomer een bod zou uitbrengen op De Bruyne. 'Ik kan Wolfsburg dus geruststellen, we zullen op dit moment geen bod uitbrengen op De Bruyne', zei Rummenigge voor de competitiestart in Duitsland. (Belga/KVDA)