David Beckham kan eindelijk resultaat zien van zes jaren hard werk. Zijn nieuwste project, de Amerikaanse club Inter Miami, zal in maart namelijk eindelijk haar intrede doen in het nieuwe stadion. De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, uitgerekend tegen het ex-team van Beckham LA Galaxy, staat gepland op 14 maart.

Het seizoen in de MLS begint al in februari, maar Inter Miami zal zijn eerste wedstrijden op verplaatsing afwerken omdat haar stadion in Fort Lauderdale, waaraan momenteel nog volop gebouwd wordt en dat een capaciteit van zo'n 19.000 plaatsen zal tellen, op dat moment nog niet klaar zal zijn.

Het is de bedoeling dat het team enkel haar eerste twee MLS-seizoenen in dit stadion zal afwerken. Nadien willen Beckham en co uitwijken naar een nieuw complex dichtbij de luchthaven van Miami, waarvan de bouw door een politiek conflict voorlopig werd uitgesteld.

Ook het elftal van Inter Miami is momenteel nog onder constructie, een werk waaraan voorzitter Beckham zelf volop meewerkt. De negentienjarige Argentijnse aanvaller Matias Pellegrini vervoegde het team al, maar het is nog wachten op een handvol spelers en een hoofdcoach. Grote namen als de Colombianen James Rodriguez (Real Madrid) en Radamel Falcao (Galatasaray), de Uruguayanen Luis Suarez (Barcelona) en Edinson Cavani (PSG) en de Spanjaard David Silva (Manchester City) circuleren in het geruchtencircuit, maar geen van hen tekende tot dusver.

David Beckham kan eindelijk resultaat zien van zes jaren hard werk. Zijn nieuwste project, de Amerikaanse club Inter Miami, zal in maart namelijk eindelijk haar intrede doen in het nieuwe stadion. De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, uitgerekend tegen het ex-team van Beckham LA Galaxy, staat gepland op 14 maart. Het seizoen in de MLS begint al in februari, maar Inter Miami zal zijn eerste wedstrijden op verplaatsing afwerken omdat haar stadion in Fort Lauderdale, waaraan momenteel nog volop gebouwd wordt en dat een capaciteit van zo'n 19.000 plaatsen zal tellen, op dat moment nog niet klaar zal zijn. Het is de bedoeling dat het team enkel haar eerste twee MLS-seizoenen in dit stadion zal afwerken. Nadien willen Beckham en co uitwijken naar een nieuw complex dichtbij de luchthaven van Miami, waarvan de bouw door een politiek conflict voorlopig werd uitgesteld. Ook het elftal van Inter Miami is momenteel nog onder constructie, een werk waaraan voorzitter Beckham zelf volop meewerkt. De negentienjarige Argentijnse aanvaller Matias Pellegrini vervoegde het team al, maar het is nog wachten op een handvol spelers en een hoofdcoach. Grote namen als de Colombianen James Rodriguez (Real Madrid) en Radamel Falcao (Galatasaray), de Uruguayanen Luis Suarez (Barcelona) en Edinson Cavani (PSG) en de Spanjaard David Silva (Manchester City) circuleren in het geruchtencircuit, maar geen van hen tekende tot dusver.