Chelsea heeft in Bangkok een oefenwedstrijd tegen de Thaise Singha All-Star XI gewonnen met 0-1. Rode Duivel Romelu Lukaku maakte het enige doelpunt in de wedstrijd.

Lukaku, die in de basis begon, scoorde in de 34e minuut vanaf de penaltystip . Ook Kevin De Bruyne, die de penalty uitlokte, startte in de basis bij de Blues. Hazard viel in voor De Bruyne in de 78e minuut, Lukaku werd al tijdens de helft van het veld gehaald.

De match was onderdeel van de de jaarlijkse 'Asia Tour' van Chelsea, als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De Londense club speelt zondag opnieuw een wedstrijd in het kader van zijn Asia Tour, ditmaal in Kuala Lumpur, tegen Maleisië. (Belga/KVDA)

Chelsea heeft in Bangkok een oefenwedstrijd tegen de Thaise Singha All-Star XI gewonnen met 0-1. Rode Duivel Romelu Lukaku maakte het enige doelpunt in de wedstrijd. Lukaku, die in de basis begon, scoorde in de 34e minuut vanaf de penaltystip . Ook Kevin De Bruyne, die de penalty uitlokte, startte in de basis bij de Blues. Hazard viel in voor De Bruyne in de 78e minuut, Lukaku werd al tijdens de helft van het veld gehaald. De match was onderdeel van de de jaarlijkse 'Asia Tour' van Chelsea, als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De Londense club speelt zondag opnieuw een wedstrijd in het kader van zijn Asia Tour, ditmaal in Kuala Lumpur, tegen Maleisië. (Belga/KVDA)