Belgen spelen hoofdrol in derby Liverpool-Everton (video)

© AFP

Romelu Lukaku (2) en Kevin Mirallas verdeelden onder hun beiden alle doelpunten van de Toffees, die in Goodison Park 3-3 gelijkspeelden tegen de Reds.

De Belgen speelden een hoofdrol in de competitiederby tussen Everton en Liverpool. Romelu Lukaku (2) en Kevin Mirallas verdeelden onder hun beiden alle doelpunten van de Toffees, die in Goodison Park 3-3 gelijkspeelden tegen de Reds.

In het bezoekende kamp speelde doelman Simon Mignolet ondanks drie tegentreffers een uitstekende wedstrijd.

Lukaku stond 90 minuten op het veld, Mirallas werd kort voor tijd gewisseld. De Rode Duivel ontsnapte in de 33e minuut aan de uitsluiting na een aanslag op de knie van Luis Suarez. Mirallas kwam weg met geel.

Liverpool blijft na twaalf wedstrijden voorlopig tweede in de stand met 24 punten, één minder dan leider Arsenal. Everton is gedeeld vierde met 21 punten. (Belga/INM)