De Rouches waren thuis op de tweede speeldag in groep B met 3-0 te sterk voor Kopenhagen. Na een flauwe eerste helft toonde de thuisploeg zich met drie goals na rust een maatje te groot voor de Denen.

In de andere wedstrijd in groep B verloor Vorskla Poltava thuis met 1-2 van Hannover. De Duitsers komen zo net als Standard op 4 punten, Kopenhagen blijft op 3 en Poltava is nog puntenloos.

In een fletse eerste helft doorspekt met balverlies raakten beide ploegen amper aan uitgespeelde kansen. Pas na 25 minuten zette Kanu doelman Wiland een eerste keer aan het werk met een onschuldig afstandsschot. Ook Buzaglo en Berrier probeerden het van ver, maar zonder succes.

De Rouches kwamen ook goed weg toen een goal van Claudemir werd afgekeurd omdat twee Deense ploegmaats buitenspel stonden in de baan van het schot.

Standard, met Tchité voor Buzaglo, kwam een stuk feller uit de kleedkamers en werd na tien minuten beloond met de 1-0. De Deense defensie werkte slecht weg in de voeten van Seijas, die het leer in één tijd op de slof nam en Wiland vloerde.

Halfweg de tweede helft belandde een hoekschop van Berrier bij Felipe, die via de onderkant van de lat binnen knalde. Kanu stelde de zege helemaal veilig met een rake kopbal, opnieuw na een hoekschop van de Franse spelverdeler.

Standard-Poltava en Hannover-Kopenhagen zijn de affiches van de volgende speeldag op 20 oktober. (Belga/EE)

De Rouches waren thuis op de tweede speeldag in groep B met 3-0 te sterk voor Kopenhagen. Na een flauwe eerste helft toonde de thuisploeg zich met drie goals na rust een maatje te groot voor de Denen. In de andere wedstrijd in groep B verloor Vorskla Poltava thuis met 1-2 van Hannover. De Duitsers komen zo net als Standard op 4 punten, Kopenhagen blijft op 3 en Poltava is nog puntenloos. In een fletse eerste helft doorspekt met balverlies raakten beide ploegen amper aan uitgespeelde kansen. Pas na 25 minuten zette Kanu doelman Wiland een eerste keer aan het werk met een onschuldig afstandsschot. Ook Buzaglo en Berrier probeerden het van ver, maar zonder succes. De Rouches kwamen ook goed weg toen een goal van Claudemir werd afgekeurd omdat twee Deense ploegmaats buitenspel stonden in de baan van het schot. Standard, met Tchité voor Buzaglo, kwam een stuk feller uit de kleedkamers en werd na tien minuten beloond met de 1-0. De Deense defensie werkte slecht weg in de voeten van Seijas, die het leer in één tijd op de slof nam en Wiland vloerde. Halfweg de tweede helft belandde een hoekschop van Berrier bij Felipe, die via de onderkant van de lat binnen knalde. Kanu stelde de zege helemaal veilig met een rake kopbal, opnieuw na een hoekschop van de Franse spelverdeler. Standard-Poltava en Hannover-Kopenhagen zijn de affiches van de volgende speeldag op 20 oktober. (Belga/EE)