Dat is het resultaat van de loting vrijdagnamiddag op het UEFA-hoofdkwartier in het Zwitserse Nyon.

Anderlecht

Anderlecht speelt op donderdag 18 augustus eerst op verplaatsing. De terugwedstrijd volgt een week later in het Constant Vanden Stock-stadion. Bursaspor bereikte de play-offs door het Wit-Russische Gomel uit te schakelen. Het won in eigen stadion met 2-1 en de terugwedstrijd op verplaatsing met 1-3. Anderlecht was als derde van de Belgische competitie rechtstreeks geplaatst.

Club Brugge

Club Brugge staat tegenover het Georgische Zestafoni. Ook Club speelt op donderdag 18 augustus eerst op verplaatsing. De terugwedstrijd volgt een week later in het Jan Breydel-stadion. Zestafoni kwam uit de voorrondes van de Champions League in de Europa League terecht. In de tweede voorronde schakelden de Georgiërs het Moldavische Dacia Chisinau uit door thuis met 3-0 te winnen en in Moldavië de schade tot 2-0 te beperken. Daarna bleek het Oostenrijkse Sturm Graz in de derde voorronde nipt te sterk. Zestafoni verloor op eigen terrein met 0-1 en kwam op verplaatsing niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Standard

Standard neemt het op tegen het Zweedse Helsingborg. De Belgische vicekampioen speelt op donderdag 18 augustus eerst thuis. De terugwedstrijd volgt een week later in Zweden. Helsingborg bereikte de play-offs door het Israëlische Bnei Yehuda Tel-Aviv in de derde voorronde uit te schakelen. In eigen stadion wiste het met een 3-0 zege de 1-0 nederlaag uit de heenwedstrijd uit. (Belga/TE)

Dat is het resultaat van de loting vrijdagnamiddag op het UEFA-hoofdkwartier in het Zwitserse Nyon. Anderlecht Anderlecht speelt op donderdag 18 augustus eerst op verplaatsing. De terugwedstrijd volgt een week later in het Constant Vanden Stock-stadion. Bursaspor bereikte de play-offs door het Wit-Russische Gomel uit te schakelen. Het won in eigen stadion met 2-1 en de terugwedstrijd op verplaatsing met 1-3. Anderlecht was als derde van de Belgische competitie rechtstreeks geplaatst. Club Brugge Club Brugge staat tegenover het Georgische Zestafoni. Ook Club speelt op donderdag 18 augustus eerst op verplaatsing. De terugwedstrijd volgt een week later in het Jan Breydel-stadion. Zestafoni kwam uit de voorrondes van de Champions League in de Europa League terecht. In de tweede voorronde schakelden de Georgiërs het Moldavische Dacia Chisinau uit door thuis met 3-0 te winnen en in Moldavië de schade tot 2-0 te beperken. Daarna bleek het Oostenrijkse Sturm Graz in de derde voorronde nipt te sterk. Zestafoni verloor op eigen terrein met 0-1 en kwam op verplaatsing niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Standard Standard neemt het op tegen het Zweedse Helsingborg. De Belgische vicekampioen speelt op donderdag 18 augustus eerst thuis. De terugwedstrijd volgt een week later in Zweden. Helsingborg bereikte de play-offs door het Israëlische Bnei Yehuda Tel-Aviv in de derde voorronde uit te schakelen. In eigen stadion wiste het met een 3-0 zege de 1-0 nederlaag uit de heenwedstrijd uit. (Belga/TE)