Benoit Morrenne is de nieuwe sterke man van voetbalclub STVV. Hij volgt er Roland Duchâtelet op, die onlangs Standard overnam. Dat heeft Duchâtelet vandaag bekendgemaakt op een persconferentie. De 54-jarige Morrenne maakte naam in de bedrijfswereld bij Procter en Gamble, het Autosalon, Toyota Belgium en Kia Motors Belgium, waar hij sinds april 2007 managing director was.

Subtopper
In tegenstelling tot Duchâtelet wordt Morrenne een voltijdse voorzitter. Hij heeft de ambitie om van Sint-Truiden een stabiele subtopper te maken.

"We erven de club met een positief eigen saldo," zei hij op de persconferentie. "Het budget voor dit jaar is in evenwicht en we beschikken over een spelerskern, die er stevig voor staat."

"We zullen zeker luisteren naar trainer Guido Brepoels aangaande de versterkingen. Het keepersprobleem moet zeker snel aangepakt worden. U gaat hier geen ronkende transfers horen, maar het zullen verstandige aankopen zijn met de nadruk op de eigen jeugd."

"De plannen voor het stadion gaan onverminderd voort. Binnen minder dan twee jaar zullen we hier over het mooiste en modernste voetbalstadion beschikken. Het stadion zal volledig conform zijn voor het spelen van Europese wedstrijden." (Belga/KVDA)

Benoit Morrenne is de nieuwe sterke man van voetbalclub STVV. Hij volgt er Roland Duchâtelet op, die onlangs Standard overnam. Dat heeft Duchâtelet vandaag bekendgemaakt op een persconferentie. De 54-jarige Morrenne maakte naam in de bedrijfswereld bij Procter en Gamble, het Autosalon, Toyota Belgium en Kia Motors Belgium, waar hij sinds april 2007 managing director was. Subtopper In tegenstelling tot Duchâtelet wordt Morrenne een voltijdse voorzitter. Hij heeft de ambitie om van Sint-Truiden een stabiele subtopper te maken. "We erven de club met een positief eigen saldo," zei hij op de persconferentie. "Het budget voor dit jaar is in evenwicht en we beschikken over een spelerskern, die er stevig voor staat." "We zullen zeker luisteren naar trainer Guido Brepoels aangaande de versterkingen. Het keepersprobleem moet zeker snel aangepakt worden. U gaat hier geen ronkende transfers horen, maar het zullen verstandige aankopen zijn met de nadruk op de eigen jeugd." "De plannen voor het stadion gaan onverminderd voort. Binnen minder dan twee jaar zullen we hier over het mooiste en modernste voetbalstadion beschikken. Het stadion zal volledig conform zijn voor het spelen van Europese wedstrijden." (Belga/KVDA)