Door de schorsing die Ronaldo uitzit voor het natrappen in de partij tegen Cordoba vorige week, krijgen de andere aanvallers in het sterrenteam van Real Madrid de kans om op het voorplan te treden. Met name Karim Benzema nam die opportuniteit te baat om zich in de schijnwerpers te voetballen. De Franse spits scoorde twee keer en zette zo de duidelijke 4-1 cijfers op het bord. Vooral zijn laatste goal was eentje voor de liefhebbers: een snelle combinatie in de rechthoek, gevolgd door een prachtige en harde knal in de verste hoek.

De andere goals kwamen van Jamés Rodriguez en Sergio Ramos. De Koninklijke blijft zo aan de leiding. Barcelona, dat dankzij treffers van Neymar en Lionel Messi een scheve situatie tegen Villarreal rechtzette (3-2 winst) blijft in de stand tweede op één punt van Real, maar wel met een match meer gespeeld.

Door de schorsing die Ronaldo uitzit voor het natrappen in de partij tegen Cordoba vorige week, krijgen de andere aanvallers in het sterrenteam van Real Madrid de kans om op het voorplan te treden. Met name Karim Benzema nam die opportuniteit te baat om zich in de schijnwerpers te voetballen. De Franse spits scoorde twee keer en zette zo de duidelijke 4-1 cijfers op het bord. Vooral zijn laatste goal was eentje voor de liefhebbers: een snelle combinatie in de rechthoek, gevolgd door een prachtige en harde knal in de verste hoek.De andere goals kwamen van Jamés Rodriguez en Sergio Ramos. De Koninklijke blijft zo aan de leiding. Barcelona, dat dankzij treffers van Neymar en Lionel Messi een scheve situatie tegen Villarreal rechtzette (3-2 winst) blijft in de stand tweede op één punt van Real, maar wel met een match meer gespeeld.