'Betreurenswaardig', zo liet Dinamo Kiev-coach Mircea Lucescu na afloop weten aan de krant Fanatik. Uit protest was de inmiddels 76-jarige Roemeense coach na de wedstrijd niet naar de persconferentie gekomen. 'Op het veld verliep alles zoals gepland, maar met dergelijke uitlatingen van fans in de tribunes hadden wij geen rekening gehouden.' Fener-coach Jorge Jesus wou niet reageren op het voorval.

Dinamo Kiev haalde het na verlengingen met 1-2 en plaatste zich zo voor de derde kwalificatieronde, waarin ze het opnemen tegen het Oostenrijkse Sturm Graz. De heenwedstrijd in het Poolse Lodz was eerder op een scoreloos gelijkspel geëindigd. Sinds de start van de oorlog in Oekraïne hadden ze enkel nog maar vriendschappelijke duels afgewerkt, zoals onlangs tegen Antwerp, de Match voor de Vrede.

'Betreurenswaardig', zo liet Dinamo Kiev-coach Mircea Lucescu na afloop weten aan de krant Fanatik. Uit protest was de inmiddels 76-jarige Roemeense coach na de wedstrijd niet naar de persconferentie gekomen. 'Op het veld verliep alles zoals gepland, maar met dergelijke uitlatingen van fans in de tribunes hadden wij geen rekening gehouden.' Fener-coach Jorge Jesus wou niet reageren op het voorval. Dinamo Kiev haalde het na verlengingen met 1-2 en plaatste zich zo voor de derde kwalificatieronde, waarin ze het opnemen tegen het Oostenrijkse Sturm Graz. De heenwedstrijd in het Poolse Lodz was eerder op een scoreloos gelijkspel geëindigd. Sinds de start van de oorlog in Oekraïne hadden ze enkel nog maar vriendschappelijke duels afgewerkt, zoals onlangs tegen Antwerp, de Match voor de Vrede.