De club van Vincent Kompany en Jason Denayer legt volgens Bild voor Kevin De Bruyne minstens 80 miljoen euro op tafel. De 24-jarige aanvallende middenvelder zou 88 miljoen euro kosten als Manchester City zich voor de Champions League plaatst. Andere Duitse media spreken van 74 tot 80 miljoen.

Duurste duivel

Nog volgens Bild zal De Bruyne in Manchester een contract voor zes seizoenen tekenen en gaat hij er jaarlijks tot 20 miljoen euro (inclusief premies) verdienen. Donderdag zou de transfer door de clubs bevestigd worden.

Als de deal doorgaat, wordt De Bruyne de duurste speler in de geschiedenis van de Bundesliga en de duurste Rode Duivel. Nu is dat Christian Benteke, die vorige maand voor 46,5 miljoen euro van Aston Villa naar Liverpool verkaste.

(Belga/RR)

De club van Vincent Kompany en Jason Denayer legt volgens Bild voor Kevin De Bruyne minstens 80 miljoen euro op tafel. De 24-jarige aanvallende middenvelder zou 88 miljoen euro kosten als Manchester City zich voor de Champions League plaatst. Andere Duitse media spreken van 74 tot 80 miljoen. Nog volgens Bild zal De Bruyne in Manchester een contract voor zes seizoenen tekenen en gaat hij er jaarlijks tot 20 miljoen euro (inclusief premies) verdienen. Donderdag zou de transfer door de clubs bevestigd worden. Als de deal doorgaat, wordt De Bruyne de duurste speler in de geschiedenis van de Bundesliga en de duurste Rode Duivel. Nu is dat Christian Benteke, die vorige maand voor 46,5 miljoen euro van Aston Villa naar Liverpool verkaste.(Belga/RR)